Sök

Varmt välkommen till Sam Grossist AB, ett familjeägt grossist-och distributionsföretag. 


Vi är stolta över att vara ett familjeägt grossist-och distributionsföretag som har försett våra kunder med högkvalitativa produkter sedan våra första steg på marknaden 1999. Hos oss finner du ett brett utbud av konfektyr, drycker, snacks och tobaksprodukter, skapat för att tillfredsställa alla smaker och preferenser.

Vår passion för kvalitet och service genomsyrar allt vi gör. Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med både kunder och leverantörer, och det är vårt engagemang för att överträffa förväntningar som har gjort oss till en pålitlig partner inom branschen.

Det som skiljer oss från mängden är vår dedikation till att handplocka de bästa produkterna och erbjuda dem till konkurrenskraftiga priser. Varje produkt i vårt sortiment är noggrant utvald för att säkerställa överlägsen kvalitet och försäljning till våra kunder. 

Vårt företags framgång bygger på våra starka familjevärderingar, och vi strävar efter att skapa en företagskultur som präglas av öppenhet, ärlighet och ömsesidig respekt. Varje medlem i vårt team spelar en viktig roll i att leverera enastående service och uppfylla behoven hos våra kunder.

Tack för att du är en del av vår resa. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig de bästa produkterna och den bästa servicen under många år framöver.
 
Med vänliga hälsningar,
Teamet på Sam Grossist AB